Zoek
Filters
Blog Options
Close

Buggy Hook Small 2pcs Black

Ga je weg met kinderwagen of buggy, dan is er nooit veel ruimte voor je eigen tas, luiertas of een aankoop. Deze buggyhaken van Dooky lossen dit probleem direct voor je op! Je bevestigt deze buggyhaken eenvoudig met klittenband aan de duwstang van je kinderwagen of buggy. Hier kun je naar wens je eigen handtas, een luiertas, een jas of een tasje met aankoop uit een winkel ophangen. De haken maken het mogelijk dat je snel bij je bagage kunt komen. Met deze stoere buggyhaken kun je veel spullen meenemen en hou je toch je handen vrij!
Artikelnummer: 5027001
EAN: 5038278011447

Ga je weg met kinderwagen of buggy, dan is er nooit veel ruimte voor je eigen tas, luiertas of een aankoop. Deze buggyhaken van Dooky lossen dit probleem direct voor je op!
Je bevestigt deze buggyhaken eenvoudig met klittenband aan de duwstang van je kinderwagen of buggy. Hier kun je naar wens je eigen handtas, een luiertas, een jas of een tasje met aankoop uit een winkel ophangen. De haken maken het mogelijk dat je snel bij je bagage kunt komen. Met deze stoere buggyhaken kun je veel spullen meenemen en hou je toch je handen vrij!
Materiaal en maatvoering van de buggyhaken
De bandjes van de buggyhaken zijn verstelbaar en gemaakt van luxe kunstleer. De haken zelf zijn van roestvrij poedercoated aluminium. De haken zijn in 2 kleuren verkrijgbaar: bruin en zwart. Je kunt kiezen uit 2 maten: klein of groot. De afmeting van de kleine haak exclusief bandje is 5,5 cm hoog en 2,5 cm breed. Ze worden per 2 stuks geleverd.
Dooky Tip 1: deze buggyhaken zijn multifunctioneel! Je kunt ze ook gebruiken in de auto aan de hoofdsteun, in de box, of in de kinderkamer. Overal om maar iets aan op te hangen!
Dooky Tip 2: Controleer altijd even of er niet te veel gewicht aan de duwstang van je buggy of kinderwagen komt te hangen als je de handen even loslaat van de duwstang. Wordt het gewicht aan de haken te zwaar dan bestaat de kans dat de kinderwagen of buggy kan kiepen!