Zoek
Filters
Blog Options
Close

Car Roller Sun Shades

Fel zonlicht dat tijdens de autorit in je ogen schijnt is niet prettig, vooral kleine kinderen vinden dit heel vervelend. Bovendien kan het zonder ruitbescherming al snel te warm worden in de auto. Deze handige Dooky Auto Zonneschermen beschermen de ogen van je kindje bij zonnig weer en houden je kind koel, elke autorit weer. De Dooky Auto Zonneschermen zijn universeel en passen op elke autoruit. Bevestigen gaat snel en eenvoudig: met 2 zuignappen zet je de bovenzijde vast op de binnenzijde van de autoruit. Daarna trek je de onderzijde naar beneden voor het juiste formaat en zet deze vast met de 3e zuignap. Heb je het Dooky Auto Zonnescherm niet nodig? Met slechts één druk op de knop aan de zijkant van de bovenste bevestigingsrail rolt het zonnescherm zich automatisch op. Voor toekomstig gebruik kun je het bovenste deel gewoon op de ruit laten zitten.
Artikelnummer: 5128230
EAN: 5038278012192

Fel zonlicht dat tijdens de autorit in je ogen schijnt is niet prettig, vooral kleine kinderen vinden dit heel vervelend. Bovendien kan het zonder ruitbescherming al snel te warm worden in de auto. Deze handige Dooky Auto Zonneschermen beschermen de ogen van je kindje bij zonnig weer en houden je kind koel, elke autorit weer.
De Dooky Auto Zonneschermen zijn universeel en passen op elke autoruit. Bevestigen gaat snel en eenvoudig: met 2 zuignappen zet je de bovenzijde vast op de binnenzijde van de autoruit. Daarna trek je de onderzijde naar beneden voor het juiste formaat en zet deze vast met de 3e zuignap.
Heb je het Dooky Auto Zonnescherm niet nodig? Met slechts één druk op de knop aan de zijkant van de bovenste bevestigingsrail rolt het zonnescherm zich automatisch op. Voor toekomstig gebruik kun je het bovenste deel gewoon op de ruit laten zitten.
Dooky auto zonneschermen worden per 2 stuks geleverd met elk 3 zuignappen.
Het formaat is 46 x 40 cm. Schoonmaken gaat eenvoudig met een doekje en sopje.