Zoek
Filters
Blog Options
Close

Pee Pee Pad Dark grey uni

Laat je kind zitten als een koning of koningin op een comfortabele pee-pee pad en voorkom dat een klein ongelukje grote gevolgen heeft voor de bekleding van je autostoel. Ontdek daarom snel de pee-pee pad. De zachte pee-pee pad is een handig item dat plas absorbeert en geschikt is om te plaatsen in zowel autostoeltjes als stoelverhogers. Indien gebruikt, was je de pee-pee pad snel uit voor je volgende rit. Ga een zorgeloze autotrip tegemoet en maak jezelf en je kind blij met de pee-pee pad!
Artikelnummer: 5628260
EAN: 5038278008775

Wil jij ook graag met je kids op vakantie of naar familie met de garantie dat je aankomt met een droge autostoel? Leg dan een pee-pee pad in het kinderstoeltje of de stoelverhoger. Wat doet de pee-pee pad? De pee-pee pad is een uitneembare pad die je op elk autostoeltje of elke stoelverhoger kunt leggen om ervoor te zorgen dat plas wordt geabsorbeerd indien nodig. Vervolgens was je de pee-pee pad om hem weer klaar te maken voor je volgende rit. De driepuntsgordel kan gewoon om de pee-pee pad heen. Extra fijn: de pee-pee pad voelt comfortabel aan en heeft een zachte vulling. Fijne reis!

- Keeps your car seat dry – just in case…
- Veiligheid voorop: driepuntsgordel kan om de pee-pee pad heen
- Universele maat: past op elk autostoeltje en elke stoelverhoger
- Makkelijk uitneembaar en te wassen, droogt snel
- Comfortabel materiaal, voelt lekker aan om op te zitten door de zachte vulling
- Water proof buitenkant
- Formaat: 37 x 31 cm
- Tip: met twee pee-pee pads heb je altijd een extra pee-pee pad bij de hand als een pee-pee pad wordt gewassen, handig voor een lange rit

//