Zoek
Filters
Blog Options
Close

Moonlight Frame Olive

Waardevolle momenten van je kindje leg je natuurlijk graag vast, zoals de geboorte, zijn of haar eerste verjaardag of één van die prachtige glimlachjes. De mooiste foto’s wil je natuurlijk graag steeds bekijken, overdag en ’s avonds, en dat kan in deze Moonlight frame, een prachtige fotolijst met led lampjes! //Fotolijst kopen, welke ga je kiezen? Een foto maken gaat tegenwoordig makkelijk en snel, iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone met camera. De techniek zorgt ervoor dat de foto’s ook steeds beter van kwaliteit worden. Moonlight frame fotolijst is speciaal ontwikkeld om je meest dierbare foto’s meer aandacht te geven. Deze fotolijst bestaat uit een maan, lief wolkje met gezichtje en een kleine ster. In de fotolijst passen foto’s van 10 x 15 cm. Het bijzondere van deze fotolijst is dat er in de maan 9 kleine led lampjes zitten, zodat de sterren echt om je kindje heen schijnen. Daarmee heb je met deze Moonlight frame fotolijst gelijk een soort lampje dat een feeëriek licht verspreidt in babykamer of woonkamer.
Artikelnummer: 6121402
EAN: 5038278011089

Waardevolle momenten van je kindje leg je natuurlijk graag vast, zoals de geboorte, zijn of haar eerste verjaardag of één van die prachtige glimlachjes. De mooiste foto’s wil je natuurlijk graag steeds bekijken, overdag en ’s avonds, en dat kan in deze Moonlight frame, een prachtige fotolijst met led lampjes!
//Fotolijst kopen, welke ga je kiezen?
Een foto maken gaat tegenwoordig makkelijk en snel, iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone met camera. De techniek zorgt ervoor dat de foto’s ook steeds beter van kwaliteit worden. Moonlight frame fotolijst is speciaal ontwikkeld om je meest dierbare foto’s meer aandacht te geven. Deze fotolijst bestaat uit een maan, lief wolkje met gezichtje en een kleine ster.
In de fotolijst passen foto’s van 10 x 15 cm. Het bijzondere van deze fotolijst is dat er in de maan 9 kleine led lampjes zitten, zodat de sterren echt om je kindje heen schijnen. Daarmee heb je met deze Moonlight frame fotolijst gelijk een soort lampje dat een feeëriek licht verspreidt in babykamer of woonkamer.
De Moonlight frame fotolijst is gemaakt van MDF-hout en wordt geleverd in een mooie cadeaudoos. Zo is het ook een geweldig kraamcadeau om te geven of te krijgen! Welke kleur fotolijst spreekt jou het meeste aan? Misty Olive, Pure Hazel of Warm Grey?

Algemene informatie
Afmeting: 37 cm breed, 21 cm hoog en 4,5 cm diep.
Werkt op 2 AA batterijen (niet inbegrepen)

Product tags