Zoek
Filters
Blog Options
Close

Sock-Ons Baby pink 0-6 months

Sock Ons®: dé oplossing voor loslatende sokjes. Je kent het wel, je doet je kleine leuke sokjes aan, en niet veel later slingeren ze alweer overal rond. Met Sock Ons® is dit verleden tijd. Sock Ons® zijn een soort open sokjes die je om de sokjes van je kind doet. De Sock Ons® zorgen er vervolgens voor dat het sokje vast om het voetje van je kleine zit, zonder het af te knijpen. Verkrijgbaar in de maten 0-6 maanden & 6-12 maanden.
Artikelnummer: 8340501
EAN: 5060121090002

Slimme kleine dingen die babysokjes aanhouden! Gemaakt van zacht, rekbaar materiaal, zijn Sock Ons® ontworpen om over gewone sokken te passen, zodat ze stevig op hun plaats blijven, hoe hard je baby ook trapt en trekt.

Sock Ons® hebben jaren van onderzoek en ontwikkeling doorgemaakt - het resultaat is een funky en modieus product waarop patent is aangevraagd en dat echt werkt!

Sock Ons® zijn een essentieel item waar geen enkele baby (of gezonde ouder) zonder kan!
Gebruik de juiste maat voor uw baby om een goede pasvorm te garanderen. Doe de gewone sok altijd eerst om de baby en plaats dan de Sock Ons® eroverheen, zodat deze goed aansluit, zoals op de verpakking staat.

Samenstelling: 82% nylon 18% elastaan

Sock Ons® kunnen koud in de machine gewassen worden, maar het is het beste om ze gewoon met de hand in de gootsteen af te spoelen, dan verlies je ze niet in de machine en hang je ze te drogen. //