Zoek
Filters
Blog Options
Close

Stroller Parasol Umbrella Blue Cherry

DOOKY parasol kinderwagen Om je kindje te beschermen tegen de felle zonnestralen heeft dooky een unieke parasol ontwikkeld voor op de kinderwagen of buggy. Deze parasol beschermt je kind tegen zonlicht, is naar alle kanten buigzaam en heel praktisch in gebruik! Voordelen van de Dooky parasol kinderwagen Als je in de zomer naar buiten gaat met je kleintje, is het belangrijk om de tere huid van je kindje goed te beschermen. Naast het gebruik van zonnebrandcrème is het verstandig om een parasol op kinderwagen of buggy te plaatsen. Maar dan wel eentje die beschermt tegen schadelijke zonnestralen. De parasol van Dooky heeft een zonnekap met UPF 50+ bescherming en is met zijn 76 cm in doorsnede, lekker groot. Wel zo veilig! Dooky parasol is draaibaar in alle richtingen Met het gebruik van de Dooky parasol komt er altijd voldoende frisse lucht in de reiswieg en bij je kindje. In welke richting je rijdt en hoe de zon ook schijnt: de arm van de Dooky parasol is 180 graden draaibaar. Bovendien kun je de arm van de parasol door de 'flex technology' zowel aan de boven- als onderzijde buigen. Zo creëer je een optimale schaduwplek in de reiswieg van de kinderwagen of in het peuterzitje van de buggy. Hoe bevestig je de Dooky parasol op de kinderwagen? De Dooky parasol is slim en universeel want hij past op de duwstang van alle merken kinderwagens en buggy's. Op ronde én vierkante buizen. Je bevestigt de parasol eenvoudig op de duwstang met het 'easyfix systeem'. Steekt er een briesje op? Geen probleem, want de arm en de baleinen van de parasol zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, dus extra stevig en windproof. Gemakkelijk schoon en snel opgeborgen De parasol is gemaakt van waterafstotend 100% polyester. Is de parasol vies geworden, dan kun je de stof eenvoudig met een sopje en natte doek schoonmaken. de Dooky parasol is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. //
Artikelnummer: 5728253
EAN: 5038278011775

DOOKY parasol kinderwagen
Om je kindje te beschermen tegen de felle zonnestralen heeft dooky een unieke parasol ontwikkeld voor op de kinderwagen of buggy. Deze parasol beschermt je kind tegen zonlicht, is naar alle kanten buigzaam en heel praktisch in gebruik!
Voordelen van de Dooky parasol kinderwagen
Als je in de zomer naar buiten gaat met je kleintje, is het belangrijk om de tere huid van je kindje goed te beschermen. Naast het gebruik van zonnebrandcrème is het verstandig om een parasol op kinderwagen of buggy te plaatsen. Maar dan wel eentje die beschermt tegen schadelijke zonnestralen. De parasol van Dooky heeft een zonnekap met UPF 50+ bescherming en is met zijn 76 cm in doorsnede, lekker groot. Wel zo veilig!
Dooky parasol is draaibaar in alle richtingen
Met het gebruik van de Dooky parasol komt er altijd voldoende frisse lucht in de reiswieg en bij je kindje. In welke richting je rijdt en hoe de zon ook schijnt: de arm van de Dooky parasol is 180 graden draaibaar. Bovendien kun je de arm van de parasol door de 'flex technology' zowel aan de boven- als onderzijde buigen. Zo creëer je een optimale schaduwplek in de reiswieg van de kinderwagen of in het peuterzitje van de buggy.
Hoe bevestig je de Dooky parasol op de kinderwagen?
De Dooky parasol is slim en universeel want hij past op de duwstang van alle merken kinderwagens en buggy's. Op ronde én vierkante buizen. Je bevestigt de parasol eenvoudig op de duwstang met het 'easyfix systeem'. Steekt er een briesje op? Geen probleem, want de arm en de baleinen van de parasol zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, dus extra stevig en windproof.
Gemakkelijk schoon en snel opgeborgen
De parasol is gemaakt van waterafstotend 100% polyester. Is de parasol vies geworden, dan kun je de stof eenvoudig met een sopje en natte doek schoonmaken. de Dooky parasol is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

Zonnige Dooky tip: hoe kleed je je kindje in de warme zomermaanden?
Ouders vinden het vaak lastig te bepalen wat hun kindje nu wel of niet aan moet als het warm weer is. Ga je wandelen in de warme zomermaanden dan is een dun setje kleertjes of alleen rompertje met een lakentje eigenlijk al voldoende. Belangrijk is dat je af en toe de temperatuur van je kindje controleert. Dit doe je via het nekje, voelt deze warm aan, zie je zweethaartjes op het hoofdje? Zoek dan snel een koele plek op en zet de kap naar beneden, zo blijft er geen warme lucht in de reiswieg.