Zoek
Filters
Blog Options
Close

Traveller Romantic Leaves Black

De Dooky Traveller is een handig en praktisch opvouwbaar babymatrasje waardoor jouw baby overal kan liggen en slapen. Bijvoorbeeld tijdens een dagje op het strand, picknick of koffiedate. Geen last meer van zand of viezigheid. Met de Traveller kan jouw baby nu overal comfortabel liggen. Te gebruiken totdat je kleintje zelfstandig kan zitten. Compact en lichtgewicht dus onderin de kinderwagen of in het zijvak van de autodeur op te bergen. Ingevouwen 41x26 cm, uitgevouwen 41 cm x 75 cm.. De matrasdikte is 1 cm comfortabel foam. Onderhoudsvriendelijk. Past perfect bij andere handige Dooky producten.
Artikelnummer: 5628272
EAN: 5038278011638

De Dooky Traveller is een ontzettend handig en praktisch opvouwbaar babymatrasje waardoor jouw baby overal kan liggen en slapen. Ben je op reis en is jouw kleintje moe? Of ben je lekker een dagje op het strand en is het tijd voor een babyslaapje? Met de Traveller heb je geen last van zand of viezigheid en kan jouw baby heerlijk liggen.
Ook tijdens een lange autoreis is de Dooky Traveller uitermate geschikt om tijdens een tussenstop je kleintje even fijn languit te laten liggen. Ga je naar een familiepicknick of koffie-date en heb je alleen een draagzak mee? Met de Traveller kan jouw baby nu overal comfortabel liggen.
Het opvouwbare babymatras is te gebruiken totdat jouw kleintje zelfstandig kan zitten. Voor iedereen draagbaar doordat hij lichtgewicht is en klein in formaat, ingevouwen 41x26 cm. Heeft handige draaglussen en opberg compartimenten aan de buitenkant. De Dooky Traveller neemt nauwelijks plaats in, het matras kan dus eenvoudigweg onderin de kinderwagen of in het zijvak van de autodeur opgeborgen worden.
Uitgevouwen is de Traveller 41 cm. x 75 cm., de matrasdikte is 1 cm en gemaakt van comfortabel foam. Zeer onderhoudsvriendelijk door het eenvoudig schoon te maken met een vochtig doekje.
Past perfect bij de andere Dooky items zoals verzorgingstassen, het reiszitje en de andere handige spullen voor onderweg.
• Opvouwbaar en makkelijk te dragen
• Lichtgewicht (1.2 kg)
• Compact
• Formaat ingeklapt: 41 x 26 cm
• Formaat uitgeklapt: 41 x 75 cm