Zoek
Filters
Blog Options
Close

Seat Cushion Set Romantic Leaves Black

Dooky heeft een universele Kussenset ontwikkeld die gebruikt kan worden op verschillende merken kinderstoelen. Deze Dooky Kinderstoel Kussenset kan onder andere worden gebruikt op de Tripp Trapp van Stokke (met en zonder babyset), de kinderstoelen van Kidsmill UP!, Leander Classic en van Bébé Confort Timba. Het Dooky Kinderstoelkussen bestaat uit een zit- en ruggedeelte met armleuningen, is gemaakt van gewatteerd materiaal voor een comfortabele zit en biedt goede ondersteuning. Bevestigen en afnemen gaat heel eenvoudig. Ook is deze Kussenset onderhoudsvriendelijk, na een knoeipartijtje kun je de stof gemakkelijk schoonmaken.
Artikelnummer: 5628002
EAN: 5038278012055

Dooky heeft een universele Kussenset ontwikkeld die gebruikt kan worden op verschillende merken kinderstoelen. Deze Dooky Kinderstoel Kussenset kan onder andere worden gebruikt op de Tripp Trapp van Stokke (met en zonder babyset), de kinderstoelen van Kidsmill UP!, Leander Classic en van Bébé Confort Timba.
Het Dooky Kinderstoelkussen bestaat uit een zit- en ruggedeelte met armleuningen, is gemaakt van gewatteerd materiaal voor een comfortabele zit en biedt goede ondersteuning. Bevestigen en afnemen gaat heel eenvoudig. Ook is deze Kussenset onderhoudsvriendelijk, na een knoeipartijtje kun je de stof gemakkelijk schoonmaken.
De Dooky kinderstoel kussenset is verkrijgbaar in het motief Grey Stars, en zwart Romantic Leaves. Dessins die bij elke moderne kinderstoel en interieur passen. Focus keyphrase: Dooky Kinderstoel Kussenset Metabeschrijving: Dooky heeft een universele Kussenset ontwikkeld die gebruikt kan worden op verschillende merken kinderstoelen.